12 ting du burde si til deg selv hver dag


Å begynne å være glad i seg selv er ikke veldig lett, men det finnes enkle tips og triks som kan hjelpe deg på vei. Her kommer jeg med en liste med gode ting du kan si til deg selv hver dag. Du trenger ikke å begynne med alle tolv tingene. Du kan starte med en eller tre.

❁ Jeg er verdifull.

❁ Jeg er mer enn utseendet mitt.

❁ Jeg er elsket.

❁ Jeg er sterk.

❁ Jeg er vakker.

❁ Jeg er en god person.

❁ Jeg har lov til å kvitte meg med giftige mennesker som er i livet mitt.

❁ Hvordan jeg ser ut definerer meg ikke som person.

❁ Jeg fortjener respekt.

❁ Jeg fortjener gode ting.

❁ Jeg trenger ikke å rettferdiggjøre mine handlinger.

❁ Og til slutt, det viktigste: Jeg kan komme meg gjennom alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *