5 kroppspositive Instagram-kontoer du burde følge


En av de første tingene jeg gjorde når jeg oppdaget kroppspositivitet for noen år tilbake var å lete etter det på instagram. Og instagram bobler over at fine folk som inspirerer deg til å elske deg selv litt mer. Dessuten er det så mye lettere å innse at jeg også kan være fin, når jeg ser mennesker med min type kropp, være glade og fornøyd med seg selv og ikke minst se at de kler seg kult. Faktumet er jo at når du kler deg i noe du liker, så gir det en selvtillitboost og du blir gladere med en gang.

Så er du i starten av din kroppspositive reise og er på jakt etter mennesker som kan inspirere deg til mer kroppspositivitet, så har jeg 5 tips til hvem du burde sjekke ut på instagram! Disse er noen av mine favoritter :)

1. Glitterandlazers
Denne dama stråler og i tillegg er hun morsom. Hun har en fargerik stil, men stilen hennes er sporty i det ene øyeblikket og mer klassisk i det andre øyeblikket.

2. Loveleahblog
En dame fra England som også blogger om kroppspositivitet i tillegg til at hun sliter med bl.a fibromyalgia, slik som meg. Dette stopper henne ikke fra å virke som en rimelig kul dame!

3. yourstruelymelly
Melly oppdaget jeg også ganske tidlig. Hun er sexy og har ingen problemer med å vise seg fra og hun ser sinnsykt bra ut i tillegg til å ha flotte meninger.

4. Bodyposipanda
Denne jenta har slitt med spiseforstyrrelser og var sykelig tynn, men har blomstret opp til å bli en fargerik og superpositiv jente som inspirerer mange!

As soon as I got this @freyalingerie set I ran straight to my room, tried it on, and started posing in front of the mirror. Shoulders back, hip popped, arms up, legs crossed. All the ways we've been taught to pose to find the most flattering angles. And I had to catch myself- here I was, all alone, still trying to be flattering to myself. Why was I doing that? I tell you guys all the time on here to fuck flattering and embrace all of your angles, and yet somehow it still crept up on me. So instead I decided to embrace the opposite: natural, relaxed, legs together, tummy folded, joyful and free. And I've decided that these poses are just as beautiful, and just as 'flattering' as any other, because flattering should simply mean whatever highlights our individual magic the most. Here I am, still unlearning the lies, still catching myself, and still feeling flawless in all of my softness. Here's to reclaiming flattering! 💜💙💚🌈🌞

A post shared by Megan Jayne Crabbe 🐼 (@bodyposipanda) on

5. curvesbecomeher
En dame fra Singapor som jeg også oppdaget ganske tidlig i min reise på jakt etter kroppspositivitet. Hun er en fighter, katteelsker og har flotte meninger.

 

Om du ikke la merke til det, så har du også mulighet til å sjekke ut bloggene deres. Kanskje har du allerede noen kroppspositive kontoer du følger eller du har en selv? Da må du gjerne legge igjen tips til meg i kommentarfeltet, så sjekker jeg de ut fortløpende!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *