6 tips til hva du kan gjøre for å ha en god Valentines Day


Som du sikkert har sett på Facebook i dag og garantert sett rundt i ulike butikkene den siste uken, i dag er det jo Valentines Day!

Jeg kan nesten høre noen snøfte oppgitt allerede og det er mange der ute som ikke feirer den i det hele tatt. Men Valentines Day er ikke bare for mennesker i forhold. Det er kjærlighetsdagen, så hvorfor ikke bruke dagen til å gi deg selv litt ekstra oppmerksomhet og kjærlighet?

De siste årene jeg var singel pleide jeg å feire dagen med ei venninne. Da laget vi god mat og så på film og tok en skikkelig jentekveld med ansiktsmasker, tente lys og godis.

Men hva om alle vennene dine er i forhold og du ikke har noen å feire dagen med? Ingen grunn til å deppe, for du er like fantastisk selv om du ikke har en kjæreste – dessuten har jeg noen tips til deg :)

1. Plei deg selv med en lang dusj eller ta et bad – om du har badekar. Ansiktsmasker, ny neglelakk, en tur til frisøren eller en god peeling av kroppen.

2. Skriv en liste med ti ting som er bra med deg selv. Les den opp foran et speil. Møt blikket ditt. Prøv å tro på det du sier. Det kan virke dumt til å begynne med, men gi det en sjanse.

3. Lag en ekstra god middag til deg selv eller bestill favorittpizzaen din. Du er den beste personen i ditt liv, så du fortjener å kose deg du også.

4. Legg bort telefonen og logg et øyeblikk ut av all sosial media, så slipper du å bli lese om alle de som har verdens beste kjæreste, akkurat i dag. Bruk heller tiden på å koble helt ut, sett på god musikk, tenn noen stearinslys og les en bok.

5. Gjør noe kreativt som du har utsatt lenge fordi du aldri har tid til å gjøre det.

6. Kjøp blomster til deg selv.

Håper du uansett har en fin dag totalt uavhengig om du feirer dagen eller ikke :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *