En fredagkvelds tanker om bloggen og sommeren 2


Hei!

Jeg har hatt dårlig samvittighet for at jeg har vært borte så lenge. Jeg har mange planer om blogginnlegg for sommeren, men så bare…. forsvant det. Jeg har i våres prøvd å gå på skrivekurs for å finne tilbake til skrivingen jeg en gang elsket. Jeg får det ikke helt til og jeg vet ikke hvorfor. Kanskje fordi det er uvant å skrive når jeg i det store og det hele har det rimelig ålreit. Skriving har alltid vært min måte å bearbeide tanker, følelser og opplevelser på. Jeg vet jeg skriver når jeg har lange dårlige stunder. Men hva med når jeg i bunn og grunn har det bra? Kanskje jeg må finne det på nytt.

Jeg lover ikke at jeg kommer til å poste flere innlegg i uka eller i det hele tatt hver uke, men jeg vil veldig gjerne komme i gang igjen. Litt sperrer skal jeg innrømme at jeg har. Jeg måler meg opp mot folk som blogger daglig, som skriver bra, ofte. For jeg vil også få til det. Jeg har tenkt litt på det og tror jeg bare skal gå litt tilbake til hverdagsblogging for en stund, slik jeg gjorde på min gamle blogg. Og kommer det noe mer konkret, så er det bare et pluss. Ingen store krav, med andre ord.

Så hva har jeg gjort i sommer?

Oi, hvor skal jeg starte?! Tror jeg går for en rask liste.

 • Jeg har jobbet med et superspennende prosjekt på jobben som heter Kunnskap i sentrum | Næring i Halden. Det er enkelt forklart en utdanningsmesse hvor også næringslivet i Halden får vist seg frem. Vil du lese mer, så kan du sjekke ut hjemmesidene.
 • Badet, selv om det ikke har blitt like mye som jeg skulle ønske. Litt fordi været ikke har vært det beste og litt fordi tiden ikke har strukket helt til.
 • Vært en helg i Oslo med kjæresten. Vi bytte-lånte leilighet med et vennepar. Supert tips om man har venner i en annen by som er med på idéen og vil spare noen kroner.
 • Grillet masse. Vi grillet faktisk så mye en periode at jeg nesten ble lei grillmat. Tenke seg til!
 • Shoppet. Jeg har handla litt for mye, men det må være lov innimellom vel? :P Jeg har oppdaget noen fantastiske shorts fra Zizzi til å ha under skjørt og kjoler. Noe som er perfekt fordi jeg hater både chubb-rub (lår som gnisser og blir såre) og bukser.
 • Vært opptil flere ganger på byen (noe jeg egentlig aldri er lengre).
 • Vært på standup med Johan Golden. Det er jo stas!
 • Vært på dagstur til Smøgen i Sverige.
 • Dagstur til Nordens Ark i Sverige, på en av de varmeste dagene hele sommeren.
 • Fått med kjæresten på Ikea hele TO ganger!
 • Blitt solbrent. Fordi man aldri lærer å smøre seg mer enn en gang..
 • Fylt 30 år! Feiret det med en gigantisk hattefest med slekt og venner. Mer om den kommer i et eget innlegg.
 • Vært på kjærestetur til Gøteborg.

Så alt i alt har det vært en rimelig bra sommer, selv om ikke været alltid har vært på min side. Jeg har gjort masse, men likevel er ikke telefonen full av bilder. Ikke for det, jeg tar jo bilder, men jeg prøver å være mer opptatt av å nyte øyeblikket i virkeligheten og ikke gjennom telefonlinsa.

Nå skal jeg kose meg med en liten drink, før jeg tar tidlig kvelden etter en travel uke. Neste uke blir ikke akkurat mindre travel.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “En fredagkvelds tanker om bloggen og sommeren

 • Christian Airbourne

  Velkommen tilbake fra sommerferie og nok et bra innlegg.
  Høres ut som du har mye å gjøre på om dagen.
  Pass på å få nok søvn og hvile opp igjennom alt :)

  Veldig bra design du har forresten også.
  Keep up the good work :)

  • Cathrine Innleggsforfatter

   Hei og takk det samme!
   Jeg er ikke helt fornøyd, men når ting har roet seg litt med jobb/praksis så skal jeg styre mer med design. Sjekk ut Bloggbedre.no eller fb-gruppa ambisiøse bloggere. Der kan man få masse tips og hjelp med både design og andre ting som har med blogg å gjøre 😊