Endelig fant jeg noe jeg har ønsket meg lenge!


I lengre tid har jeg hatt lyst på snekkerbukse. Hvorfor? Fordi jeg synes det ser så sinnsykt kult og samtidig chill ut. Rart egentlig, siden jeg nesten aldri bruker bukser i det daglige.

En liten stund før påske satt jeg å vindushoppet på nett. Du vet, der man finner masse ting man egentlig ikke trenger, men som er fine, så du legger det i handlekurven, men lukker siden før du rekker å handle det. Vi har alle gjort det, har vi ikke?

Siden vi ikke har vanvittig mange butikker i Norge med store størrelser, så blir H&M en av de faste sidene jeg sjekker ut. De har en del fine ting i store størrelser. Det eneste som irriterer meg er at i butikkene, så gjemmer de vekk en liten krok med under halvparten av klærne i store størrelser. Som om det ikke er vanskelig nok fra før av å finne klær liksom. Anyway, etter som jeg scrollet nedover på siden, dukket det opp en snekkerbukse. I min størrelse! Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe den. Du ser den på bildet som er litt lengre opp. Trykker du på bildet, så kommer du rett til H&M sine hjemmesider.

Dette er ikke noe reklame, men en anbefaling. Når jeg prøvde buksene var de like gode å ha på som det jeg hadde tenkt at de kom til å være og jeg digger de. Er jeg redd for at magen ser større ut? Nope. Har jeg gått i de ute blant folk? Jupp! 

Jeg har ingen spesiell stil eller er noen motedronning, men jeg går i det jeg liker og synes det er gøy å teste forskjellige stiler, så det skal jeg gjøre med denne også :)

Her får du et par bilder til. Jeg følte meg så bra den dagen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *