Er selfies så himla teit da?


Stikker innom for å si at jeg har kommet med enda et nyttårsforsett: Å ta flere selfies! Det høres kanskje både teit og banalt ut, men i går satt jeg og tittet gjennom alle bildene jeg har lagt ut på instagram, og oppdaget at det siste året har jeg nesten ikke tatt bilder av meg selv, så derfor skal jeg bli bedre til det.

Er selfier teit? Det er mer teit å ikke like seg selv. Vi tar som regel bilder av oss selv når vi føler vi ser bra ut eller føler oss fine, så burde det ikke bare være fint å ta selfier da?

Å ta selfier utendørs, blant folk, må jo være det ultimate bevis på at man har såpass selvtilitt at man tør å synes at man er fin. Så dette er mitt bidrag til selfies i dag :)

Her skinner solen, det er hvitt på bakken og sykt kaldt ute. Selv sitter jeg på kontoret og blogger i påvente av å starte på et nytt prosjekt. Får ikke kommet i gang med det før de andre er friske, så er begrenset hva jeg får gjort her.

Ha en strålende dag! Og ta gjerne en selfie og post i kommentarfeltet på facebooksiden til bloggen min :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *