Har du husket å bruke #kroppspositivdotcom den siste tiden?


Jeg har vært vekk en liten stund fra bloggen, men er nå tilbake. Jeg har rett og slett ikke vært noe flink til å prioritere og vært så sliten at til tross for at jeg har startet på et par innlegg har jeg ikke klart å skrive de ferdige. Fikk en liten nedenom og hjem-opplevelse rett og slett, men nå satser jeg på at jeg er tilbake igjen.

Etter torsdagens fotoshoot som du kunne lese om i innlegget «Modell for en dag», så kom den gode kroppspositive følelsen tilbake igjen. Og jeg har jo hele tiden fulgt med på hashtaggen min #KROPPSPOSITIVDOTCOM på Instagram. Jeg blir så glad av å se folk bruke den. Det gir meg boosten jeg trenger for å fortsette å blogge og snakke om kroppspositivitet.

Derfor blir jeg kjempeglad av å se andre bruke #KROPPSPOSITIVDOTCOM.

Her kommer noen av bildene som har blitt tagget den siste tiden.

 

Om du bruker #KROPPSPOSITIVDOTCOM kan det hender jeg viser frem nettopp ditt bilde på bloggen min!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *