Har du ikke noe å ha på deg til 17-mai?


Nå er det en uke til Norges nasjonaldag, 17. mai. Jeg elsker sånne høytidsdager hvor man kan kose seg med venner og familie og årets 17-mai blir intet unntak. Siden kjæresten skal jobbe halve dagen, så blir det å få med seg det man kan. Så vi skal dresse oss opp, så blir det å se på barnetog, spise is og forhåpentligvis nyte været. Vi krysser alle fingre som kan krysses for at det blir sol.

Utover dagen kommer en del fra både min og hans familie hjem til oss. Kjærsten jobber hjemmefra, så han får jo vært med videre på feiringen han også. Litt iallefall. Så vi dekker bordet med litt av hvert, siden alle tar med seg litt forskjellig. Så da blir det både pølser og kake, slik det skal være på 17-mai.

Men hva skal jeg ha på meg? Jeg har egentlig en Løkenbunad, men hjemme hos oss er det vanvittig mye kattehår og bunaden er svart, så du kan jo tenke deg åssen det blir om jeg setter meg i sofaen. Vel, den bunaden kommer til å bli hvit. Haha! Så jeg har tittet i skapet og tittet på nettet. Mest på nettet selvfølgelig, fordi man vil jo gjerne ha noe nytt.

Selv om det ikke er like lett å finne noe i store størrelser, så begynner butikkene å bli bedre og jeg har satt sammen et lite moodboard med et antrekk jeg godt kunne tenkt meg.

Kjole, sko og jakke – Kappahl. Flagg og 17-mai sløyfe fra Europris og veske fra H&M.

Bildet av meg og kjæresten er fra fjorårets 17-mai feiring.

Hva synes du om antrekket? Og er moodboards noe dere vil se på bloggen min igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *