Jeg var hos frisøren og når hun var ferdig kunne jeg ikke annnet enn å måpe!


Selv om jeg skriver om kroppspositivitet og det å være glad i seg selv er det umulig å like seg selv like godt alle dager. Det er fullstendig lov å ha en dårlig dag. Det er faktisk umulig å ikke ha en dårlig dag en gang i blant.

I går var en sånn dag. Jeg er i ferd med å bli skikkelig forskjøla og følte meg generelt litt groggy når jeg dro på jobb, og tenkte at jeg ikke orket å sminke meg og bruke masse tid på det. Riktignok må jeg «ha på øyenbryna», som jeg pleier å si. Jeg har nemlig opprinnelig helt lyse øyenbryn, og uten de føler jeg meg skikkelig elendig. Altså, jeg kan fint gå i butikken uten å sminke meg, men når jeg skal på jobb, er det jo greit å føle seg litt vel. Så jeg slang på øyenbryna og tok på rød leppestift og tenkte at det får holde. Utrolig hvor mye rød leppestift kan gjøre for at du skal føle deg bedre egentlig!

Etter jobb hadde jeg bestilt time hos frisør for å klippe meg. Jeg har ikke klippet håret på litt over et års tid, så det var på tide. Tanken var bare å klippe tuppene og komme seg hjem til joggebukse og sofaen. Jeg var trøtt og følte hele kroppen skrek etter å slippe å gjøre noe som helst.

Dette er første gang jeg har klippet meg hos Vinus Frisør. Jeg er alltid litt skeptisk til å klippe meg hos en ny frisør, men de ligger perfekt med fem minutters gange fra jobben og jeg kjenner to stykk som har vært veldig fornøyd. I tillegg har de veldig gode priser også.

Jeg ble tatt godt i mot og ønsket velkommen med spørsmål om jeg ville ha kaffe og te mens jeg ventet på at frisøren gjorde ferdig en annen kunde. Atmosfæren var god og jeg lot stress og dårlige tanker ligge igjen på utsiden.

Når det var min tur, forklarte jeg frisøren, som viste seg å hete Laura, hva jeg ville ha også satte hun igang. Det var deilig å klippe håret, kjenne hvordan det ble lettere. Hun klippet bortimot 10 cm. Så spurte hun om jeg ville ha litt krøller i det. Først tenkte jeg bare at hun skulle ta noe i det for å gi det litt mer volum, men neida, hun laget utrolig fine krøller! Bare se her da:

Da har du all grunn til å føle deg betraktelig finere med en gang. Og føler du deg fin, så får selvtillitten en boost og dagen blir bedre med en gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *