#kroppspositivdotcom på Instagram denne uken


Det er søndag igjen. Det har blitt litt lite blogging denne uken og noen ganger føler jeg at jeg ikke får det til i det hele tatt. I en travel hverdag forsvinner timene unna og jeg sliter med å finne roen til å skrive. Det er ikke idéer det står på, for det har jeg masse av. Jeg finner bare ikke helt roen. Som hver søndag kveld blir jeg litt sånn trist. Helga er forbi og jeg sitter med en følelse av at jeg ikke har fått slappet av nok. Dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget. Så da ble jeg litt ekstra glad når jeg så at det var tre stk som har brukt #kroppspositivdotcom på instagram! Hurra! Dere gjorde kvelden min litt bedre og jeg fikk somla meg til å blogge litt. Så nå ligger det allerede to innlegg klare til å bli publisert kommende uke!

I wanna talk about everything. I wanna talk about magic, the meaning of life, death and afterlife, intellect, faraway galaxies, music that makes you feel different, sex, memories, the lies you've told, your flaws, your favorite scents, your childhood, your family and friends, what keeps you up at night, your insecurities and fears. I like people with depth who speak with emotion from a twisted mind. Because then, time stops. And for a little moment you forget everything else. That's when you, me and the whole fucking universe stops. That's what this painting is. Connection. A memorie of the best conversation, a long time ago, on a soccer field in the middle of the night under the stars. And for other people, this is just a random painting of a penis in the sky between two people. And that's okay to.👌 #painting #art #connection #conversation #lifequote #bff #you #me #theuniverse #thestars #openminded #blackandwhite #ghost #memorie #life #warrior #kroppspositivdotcom

A post shared by May-Liss Larsen (@maylisslarsen) on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *