Modell for en dag


Tidligere i år fortalte jeg om nyttårsforsettet mitt: Å gjøre ting jeg aldri har gjort før.  Du kan lese om det i innlegget som heter «Den følelsen når du får til noe du aldri har gjort før».

I dag har jeg testet enda en ting jeg aldri har gjort før; nemlig fotoshoot hos Zizzi på Nordby Shoppingsenter sammen med venninnen min Siri. Jeg kom tilfeldigvis over et bilde på Instagram i starten av mars hvor de reklamerte for en fotoshoot hvor man kunne bli stylet, sminket og bli fotografert av en profesjonell fotograf. Jeg fortalte Siri om ideen og heldigvis var hun rimelig lett å overtale til å bli med. Så jeg meldte oss på og i dag var dagen kommet.

På Zizzi ble vi møtt av Helene Drage, som muligens mange av dere har hørt om tidligere. Hvis ikke, så er det verdt å sjekke ut bloggen hennes – helenedrage.no. Hun hjalp oss med å finne klær og stylet oss. Så bar det over i sminkestolen hvor en sminkør sminket oss enkelt, men veldig pent. Jeg liker så godt når andre sminker meg, fordi alle sminker på sin måte og enten så lærer jeg noe nytt eller så blir jeg seende litt annerledes ut enn det jeg er vant til.

Foto: Helene Drage
Lånt fra Zizzi Nordby sin facebook-side.

Til slutt fikk vi hilse på en veldig hyggelig fotograf som fortalte oss hvordan vi skulle stå, sitte og bevege oss foran kamera. Jeg var litt nervøs for å stå sånn foran kamera midt inne i en butikk hvor det gikk folk, men det blir lettere når det står fotografen får deg til å slappe av og en entusiastisk Helene står å skryter av deg.

Både jeg og venninnen min endte med å kjøpe hele cden med bilder, rett og slett fordi det ble så sinnsykt mange fine bilder. Og ingen av bildene er redusjert eller rettet på.

På veien hjem endte vi med å oppsummere med at det var utrolig gøy å gjøre noe annerledes sammen og ikke minst var det en skikkelig selvtillittboost vi begge trengte akkurat i dag. Under kan du se noen av bildene som ble tatt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *