Påminnelse: Du er ikke forpliktet til å være pen hele tiden.


Selv om man er generelt fornøyd med seg selv, så betyr ikke det at man alltid føler seg pen. I går hadde jeg en sånn dag der jeg følte meg dårlig. Ikke fysisk som i kvalm, jeg bare følte meg deppa og litt ekkel. Ikke sånn at jeg ble dårlig av å se meg selv i speilet, egentlig. Det var bare en følelse over det hele. Hele greia gjorde jo ikke at humøret var på topp heller, men heldigvis går sånne dager over.

En sånn dag der du svarer på Snapchat med å ta bilder av alt annet enn ansiktet ditt. Eller i verste fall bruker man enten svart/hvitt filter eller noen av de andre, sånn at personen som mottar bildet (som med ganske stor sannsynlighet er en venn) ikke ser kvisene, den røde huden eller fett hår. Vi bruker jo så mange filter og photoshopper bilder til det ugjenkjennelige i hverdagen nå. Vi glemmer at mennesker faktisk ikke ser ut slik som på bildene vi legger ut på instagram og facebook.

Uansett om man føler seg elendig og stygg ofte eller bare en gang i bland, så er det helt greit. Du har ingen forpliktelser til å være pen hele tiden. Ikke når du ligger på sofaen eller i senga. Ikke når du går på butikken, når du sitter i klasserommet eller når du trener. Du er ikke forpliktet til å dresse deg opp for å være pen for andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *