Planleggingshelg


Jeg er en tur innom for å ønske deg en god helg og minne deg på at i morgen er det #selfiesøndag! Del et bilde av deg i kommentarfeltet mitt eller legg ut et på instagram med hæsjtaggen #kroppspositivdotcom, så havner bildet ditt på bloggen min en eller annen søndag fremover :D

Jeg har brukt helgen så langt til å slappe av og planlegge bloggen fremover. Det tar litt tid å bygge opp bloggen med gode tekster og bilder og det er ikke alltid jeg har like god tid til å sette meg ned i en travel hverdag. Jeg håper på å komme litt mer i gang i løpet av de neste ukene. Blandt annet skal jeg i gang med et spennende samarbeid når det kommer til illustrasjoner på bloggen. Sånt er gøy og noe jeg aldri har gjort før. I tillegg skal jeg delta på et webinar i morgen kveld for å lære enda mer om blogging.

Poenget er at ting tar litt tid, men heller at ting blir ordentlig gjort og ikke bare halvveis. Derfor er det fint med delmål og idé-utvekslinger med andre. Vi har jo alle drømmer, planer og mål vi vil nå på hver vår måte. Jeg vil ikke fortelle for mye ennå, men jeg ser frem mot våren og lyset. Jeg vet at det blir bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *