#selfiesøndag


Søndag er straks over og en ny uke med nye muligheter er her. Denne uken blir nok litt roligere enn forrige uke for min del. Denne uken besto av mye jobbing, vin, gåing, kurs i Oslo og ekstrem mye sosialisering. Alt i alt en veldig bra uke, siden jeg rakk å hilse på flere mennesker som jeg sjeldent ser. Men også en utrolig slitsom uke, siden jeg nesten ikke fikk vært hjemme og bare slappet av. Heldigvis har det vært en rolig helg hvor jeg har ligget mest mulig på sofaen og gjort ingenting. Jeg prøver å lære med å slappe av mellom takene og ikke ta meg vann over hodet. Selv om jeg ligger på sofaen og er dødens sliten, så føler jeg fortsatt at jeg må få gjort så mye. Sånn blir det ofte litt søndags-blues av. Den følelsen når man føler at man har «kastet bort» tiden på å ikke gjøre noe. Men nå står altså en ny uke for tur.

Ny uke, nye muligheter for å være glad i og snill mot seg selv. På tirsdag skal jeg til Podium for å holde foredrag om kroppspositivitet for en gjeng ungdom på jobbsøkerkurs. Jeg er spent på hvordan det blir tatt i mot og litt nervøs, men er ikke det bare bra å være litt nervøs også?

Egentlig er jeg bare innom for å ønske deg god natt og for å minne deg på at du er bra nok. Uansett hvor mye eller hvor lite du har gjort denne helgen, så håper jeg det har vært bra. At du har kost deg. At du har smilt. At du har vært litt god mot deg selv. Du er bra, ikke glem det!

Søndag er forresten min #selfiesøndag dag. Bli med da vel og post et bilde du er fornøyd med av deg selv i kommentarfeltet til dette innlegget på facebook-siden min eller på instagram og tagg bildet med #selfiesøndag og #kroppspositivdotcom, så kan jeg samle bilder og dele de på bloggen min neste søndag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *